A történetünk a szokásos. 2008-ban diagnosztizálták gyermekünket, szerettünk volna neki finom kenyeret sütni. Az olcsó keverékeket nem találtuk elég finomnak, a jó keverékek meg drágák. Elkezdődött a kísérletezés…

Elkezdtük az alapanyagok kóstolásával. Elég gyorsan kiderült, hogy milyen alapanyagokat fogunk belekeverni. A finom alapanyagokból összeállt az íz. Ezzel az első szakaszon túl voltunk, lett finom kenyerünk. Persze ez még tömör volt, ebben sincs semmi váratlan. Következett a kenyér állagának javítása. Szakértő bevonásával hozzáadtuk az adalékokat, állományjavítókat, míg végül megszületett AnnaPanni.

Alapelveink:

  • Fontosnak tartjuk, hogy termékeink allergénmentesek legyenek.
  • Csak a legjobb minőségű alapanyagokból dolgozunk.
  • A gyártási körülményekre kiemelten figyelünk.
  • Igyekszünk árainkat alacsonyan tartani.

Társadalmi felelősségvállalás

Évek óta támogatjuk a gyerekeknek rendezett „táplálékallergia tábor”-t. Lisztünkből hagyományosan lángost sütnek a táborlakóknak. http://www.taplalekallergiatabor.com/. Szintén támogatjuk a BABÓKA Ételallergiás Gyermekekért Alapítványt is. http://babokaalapitvany.hu/